Paulus Borház – ahol a bor ezerjó!

A Paulus Borház az egyik legismertebb borászat és pincészet Magyarországon. Ez annak köszönhető, hogy sok év alatt kivívták a vásárlóik szeretetét és jóindulatát, köszönhetően a finom, ízletes, elsőosztályú boruknak.

Mi tesz igazán különlegessé és finommá egy bort? Mennyibe kerül egy üveg ital? Miért éppen a Paulus Borháztól érdemes vásárolni, ha szeretnénk?

Mitől lesz egy bor különleges?

Egy bor attól lesz különleges, hogy az érlelése és az alapanyaga is egyedi. Jó bort rossz szőlőből nem lehet készíteni, ehhez szükséges az is, hogy az idő, napsütés megfelelőek legyenek. Ezt hívjuk jó évjáratnak. És az is szükséges a különleges zamat kialakulásához, hogy az érlelés tökéletes legyen. Minden bornál más és más technikát kell alkalmazni – de például rendkívül finom érlelést biztosíthat a tölgyfa hordó.

Mennyibe kerül egy üveg bor?

Egy üveg bor ára mindig attól függ, hogy az mennyire jó minőségű, különleges bor. Egy olcsóbb üveg bor ára nagyjából 2000 Ft, míg egy drágább akár 20.000 Ft is lehet. Természetesen azokra a borokra gondoltunk, amelyek egy átlagember számára hozzáférhetőek és megfizethetőek – vannak igazán drága és különleges borok is, amelyeknek az ára akár több százezer, vagy millió forint is lehet palackonként. Ezeket tényleg csak a legtehetősebbek engedhetik meg maguknak.

Miért a Paulus Borháztól érdemes vásárolni?

A Paulus Borház borkínálata árban szinte verhetetlen. Ez persze nem minden: hiszen, nem csupán az ár számít, legalább annyira a minőség is. Többszörös díjnyertes pincészetük a legfinomabb borokat árulja, melyeket a kereskedelemben lehet kapni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.