Mit csináljunk, ha építőipari vállalkozóként egy gépre lenne szükségünk a kivitelezéshez?

Amikor építőipari kivitelezőként, generálkivitelezőként próbálunk meg projekteket vállalni, sokszor ütközhetünk nehézségekbe, falakba. Ennek sokféle oka lehet – a megrendelők, a munkavállalók, az üzleti partnereink, de ugyanúgy problémát jelenthet akár az is, hogy nincsenek megfelelő szerszámaink, kellékeink, melyek a sikeres munkavégzés előfeltételei.

Mennyibe kerülnek az építőipari gépek?

Mennyibe kerülnek az építőipari gépek? – szokták kérdezni sokan. Alapvetően nagy beruházást jelent, hiszen, egy betonkeverő, aszfaltozó vagy akkumulátoros fűrész ára több százezer forint is lehet. Csak és kizárólag akkor éri meg ezeket megvásárolni, ha rendszeresen és sokat szeretnénk őket használni – ellenkező esetben érdemes lehet más megoldást keresni.

Gépkölcsönzés – megéri vagy sem?

Mikor éri meg? Abban az esetben, ha csupán alkalomadtán szeretnénk valamilyen gépet használni. Nem csoda hát, hogy a legtöbb építőipari gépet akár pár napra is ki lehet kölcsönözni, hiszen ily módon rengeteget spórolhat az építőipari vállalkozó.

Mi a kölcsönzés pontos menete?

Mi lenne az építőipari gépkölcsönzés pontos menete – hogyan kell kölcsönözni? Az első és legfontosabb szempont – hogy vegyük fel a kapcsolatot több kereskedővel, és kérdezzük meg őket, hogy mik lennének a feltételeik.

Mennyiért tudunk kölcsönözni egy napra?

Mennyi pénzbe kerül egy gép egy napi kölcsönzése? Alapvetően 3-6000 Ft / gép / nap áron lehet gépeket kölcsönözni, ez a legreálisabb ár, amit a legtöbb kereskedőnél láthatunk – hiszen a minőségi gépek árát meg kell fizetni.