Légy a Riarex Kft partnere – magasfokú beszállítói minőség

Minden biztonságtechnikai kivitelező cégnek és szaküzletnek fontos, hogy megfelelő, korrekt partnerei legyenek. Ezen a piacon talán kiemelkedően fontos az alábbi kérdés – hiszen abból hatalmas anyagi kár keletkezhet, ha egy riasztó nem funkcionál megfelelően – legyen ez akár a teleptő cég, vagy pedig a gyártó hibája.

Bejegyzésünkben az egyik legjobb hazai nagykereskedőt és értékesítő partnercéget szeretnénk bemutatni: a Riarex Kft-t.

Kiemelkedő termékminőség és kínálat

A Riarex termékkínálata kiemelkedő minőséget takar Magyarországon. Hatalmas választékuk kifejezetten a telepítő cégen igényei szerint lett kialakítva: szinte bármilyen műszaki paraméterrel rendelkező berendezés kapható náluk, beszerzés útján akár a teljesen egyedi igényeknek is képesek megfelelni.

Pontos és korrekt ügyfélszolgálat

Ügyfélkapcsolattartó munkatársuk minden lehetséges kérdésre tud választ adni – legyen szó szakmai észrevételekről, készlettel kapcsolatos megállapításokról. A hívásokat várják, igény esetén akár személyes konzultációra is van lehetőség.

Kiváló technikusi gárda

Technikusaik a felmerülő problémákat rövid időn belül javítják. Mindig képesek arra, hogy megállapítsák, hogy a szerkezet miért nem működik, és ha szükséges, akkor akár az egészet cserélni is tudják.

Hogyan válhatunk partnercéggé?

Ehhez fel kell venni a kapcsolatot velük, és meg kell kérni őket, hogy vegyenek fel minket a partnerlistájukra. Akár ingyenes oktatást is lehet cégüktől igénybe venni, ez annak köszönhető, hogy partnereik szakmai munkáját igyekeznek segíteni. Ennek köszönhetően az egyik legkorrektebb beszállítói cég a biztonságtechnikai termékek piacán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.