Három sóból készült érdekes termék felhasználásra

A sóval az ételt kell ízesíteni – tartja a közmondás. Mennyiben igaz ez? Miért nem feltétlenül jelenthető ki, hogy a só kizárólag az ételeink megfűszerezésére használható, alkalmas? Nagyon sokféle egyéb felhasználása is van ennek az ásványnak. Ezek érdemes lehet kicsit jobban áttekinteni abban az esetben, ha szeretnénk teljeskörű képet kapni arról, hogy mire használhatók ezek.

Sópipa

A sópipa nem más, mint egy olyan pipa, amelybe valamilyen ásványi sót töltünk – például parajdi sót. Ezzel ugyanúgy lehet pipázni, és a légutak tisztításához járul hozzá igen nagy mértékben. Asztma, allergiák és COPD esetén kifejezetten jó döntés lehet használni.

Fürdősó

A fürdés lehet sokkal több is, mint egy egyszerű csobbanás. Amennyiben szeretnénk igazán jólesően lubickolni egyszer a kádban, mindenképp érdemes lehet azon elgondolkodni, hogy ez igazán feltöltsön minket, és az átlagos felett is stresszoldó legyen számunkra – ehhez érdemes fürdősót használni.

Sópárna

Egy olyan párna, amelynek a belső töltőanyaga jelentős mértékben sóból készült. Na persze ezek a termékek is ásványi sókból készülnek, ennek köszönhetően az extra és kiemelt minőség alapból adott. Nagyon sokan gondolják úgy, hogy a sópárnák nem keresett termékek – pedig valójában azok!

A felhasználása tehát rendkívül sokoldalú

A természetes eredetű ásványi sók felhasználása tehát rendkívül sokrétű és sokoldalú. Mindig érdemes lehet azon elgondolkodni, hogy mennyire sokrétű a természet, és hogy annak az elemeit mennyire sokrétűen lehet felhasználni. Ehhez megfelelő technológia és fantázia szükséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.