Enélkül te sem lehetsz igazán sikeres körmös

A műkörmös szakma sokkal összetettebb és komplexebb, mint azt sokan elsőre hinnék, gondolnák. Ennek az az oka, hogy nem elég elvégezni hozzá néhány tanfolyamot: szükséges a folyamatos tanulás, fejlődés és a megfelelő trendek követése ahhoz, hogy sikeressé válhassunk a körmös szakmában.

Mégis mit tehetünk azért pontosan, hogy boldogulni tudjunk műkörmösként? Íme, összeszedtünk néhány tippet annak érdekében, hogy a legjobb döntéseket hozhassuk meg.

Amit mindenképp érdemes megfogadni

Járjunk sokféle tanfolyamra – nem kell a legdrágábbakat választani, de időnként érdemes lehet elmenni a legsikeresebb műkörmösök által szervezett tanfolyamok egyikére, ahol a legújabb praktikákat leshetjük el.

Szerezzünk minőségi műkörmös gépeket és tartozékokat – a jó körmös gépek segítségével olyan dolgokat valósíthatunk meg, amelyekről korábban még álmodni sem mertünk volna.

Próbáljunk meg mindig igényesen állni a munkához – amikor dolgozunk, akkor legyünk kedvesek, előzékenyek az ügyfeleinkkel szemben. Mindig ügyeljünk arra, hogy pontosan olyan színű körmöt fessünk nekik, amilyenre szükségük lenne, és ne próbáljuk meg az igényeiket felülbírálni.

Adjunk bele valami pluszt – mikor kijönnek a szalonunkból a páciensek, ne érezzék úgy, hogy mi csupán a minimumot próbáltuk meg nekik nyújtani. Például, egy szenzációs csiszolással akár el is érhetjük, hogy úgy érezzék, hogy itt többet kaptak.

Tartsuk tisztán a szalonunkat – a helyiség, ahová betérnek mindig legyen tiszta, légkondicionált, akár még zenét is játszhatunk le, mert az rendkívül stílusos és igényes lesz abban a formában. Akár meg is kérdezhetjük, hogy szeretnének-e zenét hallgatni vagy sem.

Ajánló: látogassunk el az alábbi webshop oldalára: https://www.monabeautyshop.com/ 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.